Åtvaring
  • Assign the component VirtueMart to a menu item

avtrykk

community twinstabook.com social network

I følge § 5 TMG:

twinstabook.com social network
Brandenburgische Str. 139 ; Berlin-Heidesee

Representert av:

Jens Buda

Ta kontakt med:

Telefon:

+49 (0) 1778199200

Telefax:

+49 (0) 3376781990

E-Mail:

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

Skatte-ID:

Moms identifikasjonsnummer i henhold til §27 a mva lov:
DE 199772622

 

Alternativ tvisteløsning:

EU-kommisjonen gir en plattform for online tvisteløsning (OS), som du finner under følgende lenke: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

I tilfelle en tvist om en forbrukeravtale, deltar vi ikke i en tvisteløsningsprosedyre for et forbrukerens voldgiftsnemnd. Vi er ikke forpliktet til å delta.

 

Ansvarlig for innholdet iht § 55 Abs. 2 RStV:

Alle er ansvarlige for sitt eget innhold og kommentarer under tilsyn av nettstedsoperatøren

twinstabook.com social network
Brandenburgische Str. 139 ; Berlin-Heidesee

 

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for innhold

Innholdet på sidene våre ble opprettet med stor forsiktighet. For nøyaktigheten, fullstendigheten og aktualiteten til innholdet kan vi imidlertid ikke garantere. Som tjenesteleverandør er vi i henhold til § 7 Abs.1 TMG ansvarlig for eget innhold på disse sidene i henhold til de generelle lovene. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteleverandør imidlertid ikke forpliktet til å overvåke overført eller lagret ekstern informasjon eller å undersøke omstendigheter som indikerer ulovlig aktivitet. Forpliktelser til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon i henhold til generell lov forblir upåvirket. Ansvar i denne forbindelse er imidlertid bare mulig fra det øyeblikket man kjenner til en spesifikk overtredelse. Ved varsel om passende brudd vil vi fjerne dette innholdet umiddelbart.


Ansvar for lenker

Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsteder fra tredjeparter som vi ikke har noen innflytelse på. Derfor kan vi ikke påta oss noe ansvar for dette eksterne innholdet. Innholdet på de koblede sidene er alltid ansvaret for den respektive leverandøren eller operatøren av sidene. De lenkede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på tidspunktet for lenkingen. Ulovlig innhold var ikke gjenkjennelig på tidspunktet for koblingen. Imidlertid er en permanent innholdskontroll av de lenkede sidene ikke rimelig uten konkrete bevis for lovbrudd. Ved varsel om brudd vil vi fjerne slike lenker umiddelbart.


opphavsrett

Innholdet og verkene på disse sidene opprettet av nettoperatørene er underlagt tysk lov om opphavsrett. Kopiering, behandling, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor copyrightens grenser krever skriftlig samtykke fra den respektive forfatteren eller skaperen. Nedlastinger og kopier av dette nettstedet er kun til privat, ikke-kommersiell bruk. Så langt innholdet på denne siden ikke ble opprettet av operatøren, vurderes opphavsretten til tredjeparter. Spesielt innhold fra tredjeparter er merket som sådan. Skulle du fortsatt være oppmerksom på brudd på opphavsretten, ber vi om et notat. Ved varsel om brudd vil vi fjerne slikt innhold umiddelbart.

Du kan stille inn nettleseren din slik at du blir informert om innstilling av informasjonskapsler og informasjonskapsler bare i enkelte tilfeller tillater, aksept av informasjonskapsler i visse tilfeller eller generelt ekskluderer og aktiverer automatisk sletting av informasjonskapsler når du lukker nettleseren. Deaktivering av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til dette nettstedet.

VM - Shopping cart

 x 

Cart empty

VM - Featured products

RKI-Protokolle
Wie wird der Maßnahmengläubige Michel reagieren?
#RKIFiles #RKIProtokolle #Skandal
https://youtu.be/tJ2uOvtgdaE
Aktuelle Kamera 45 - Handbuch für Filmschaffende
#Filmförderung #Claudiaroth #AktuelleKamera
https://youtu.be/0-_sggdLQpw
Aktuelle Kamera 40 - Die Quadratur des Kreises
#Habeck #AmpelDesGrauens #QuadraturdesKreises
https://youtu.be/ojYu-rIzCqI
An alle Ratten und Schmeißfliegen
#VS_Weidel #Maaßen #AfD
https://youtu.be/AdWt35BtDRc
Aktuelle Kamera 36 - Bauernproteste erfolgreich beendet
#AK #Grundrechte #Bauernproteste
https://youtu.be/GpXvU9CSmCk
2024 - Das ändert sich im neuen Jahr
#HallMack #2024 #Gesetze
https://youtu.be/lBmAgk3kQpc
Aktuelle Kamera 33
#AktuelleKamera #MuellerMilch #Faeser #Schnee
https://youtu.be/M6N6pfLp0R0
Zeig Dich solidarisch und teile diesen Beitrag!